Izvor: 24sedam
22.02.2023 u 12:26
0

„MAJKA JE RODILA SESTRU DA ME SPASI“ Rada Manojlović priznala da je bila UTUČENA I UBIJENA U POJAM!

Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno, rekla je Rada.

Rada Manojlović nedavno je obelodanila da je prekinula saradnju sa nekadašnjim menadžerom, te je njegov posao preuzela pevačicina rođena sestra Marija i kako se čini, već je mnogo zadovoljna.

Manojlovićeva je nekoliko dana nakon skandala objavila i spisak nastupa i to zakazanih sve do novembra! Kako je rekla, ovo joj se dosad nije desilo, te sada ima elana i uskoro će objaviti i novi album. Na pitanje da li oseća boljitak u poslovanju odgovara pozitivno kao iz topa, a onda je ispričala sve o sestri koja je glavni igrač u njenom timu.

– Kako ne bi bilo! Tek sada izlaze neke stvari na videlo i tek sada saznajem šta se sve ružno dešavalo. Ali, ostavljam sve u prošlosti i vodim se izjavom umnih ljudi: “Prepusti svoje brige Bogu”. Neko to od gore vidi sve, kako ko radi tako će mu se i vratiti. Posla i poziva ima više nego ikada – tvrdi pevačica, a dodaje da je još jedan detalj simptomatičan.

„NIJE NI ČUDO ŠTO SAM PODSTANAR KOLIKO SAM GLUPA“ Rada Manojlović OTPUSTILA dugogodišnjeg menadžera, evo šta je glavni razlog prekida saradnje!

– Nikada u januaru nisam imala zakazane nastupe do novembra, a imam i ponude za Novu godinu već. Tako da to dovoljno govori o ozbiljnosti i požrtvovanosti nekoga za mene i moju karijeru. Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno. Sad tek shvatam da mi je majka rodila sestru da me spasi – poručuje ona vidno raspoložena, pa otkriva da radi na novim projektima.

– Sad tek imam elana i za nove pesme, jer sam bila utučena i ubijena u pojam. Sada bar znam šta i za koga radim, imam motiv – priznaje ona, objašnjavajući kako se Maja tako brzo snašla i koliko su različite.

– Ona je rođena spremna i ona može sve. Ista je kao ja, samo oštrija i mnogo brže namiriše i preseče prevare i nepravde od loših ljudi. Takođe, kao neko ko ima Ekonomski fakultet, smer menadžmenta, finansije joj nisu stran pojam – govori Rada, naglašavajući zašto je izabrala sestru za menadžera posle svega što je doživela i priznajući da za razliku od nje koja zna dobro da udari glavom o zid, kod njene sestre to ne postoji.

– Vrlo je komunikativna i ljubazna, ali isto tako zna da bude oštra i da preseče. Svakom po zasluzi! Ona je ono što ja nisam, šteta što nije ranije bila uključena – poručila je Manojlovićeva, priznajući da joj je sada pao kamen sa srca, te da se oseća bezbrižno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter