Izvor:
12.05.2018 u 16:21
0

Ispovest Jelene Đoković: Evo šta kaže o kritikama da je kriva za Noletove slabe rezultate!

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, a neosporno je da je Jelena Đoković velika podrška Novaku.

Supruga slavnog tenisera otkriva na koji način mu pomaže kada dođe do lošeg perioda u njegovoj karijeri.

Ljubav i podrška su nezamenljivi. Našu porodicu je jos više povezao ovaj izazovni period koji Novak prolazi i on oseća u svakom trenutku da smo tu i da verujemo u njega.

U poslednje vreme mnogi komentarišu da ste vi krivi za Novakove poraze. Da li vam je teško što vas vređaju, a znate da ste dali celu sebe da mu u svakom trenutku budete najveća podrška i snaga?

Nije mi prijatno i mislim da to nije nešto na sta mogu da utičem. Usmerila sam svoju pažnju na neke druge stvari koje mi daju energiju i koriste mojoj porodici, mojoj deci, a i samom Novaku, kome treba jaka, srećna i ispunjena žena, a ne žena koja brine o utiscima javnosti. Moja uloga u javnom životu je isključivo vezana za promovisanje vrednosti „Novak Đoković” fondacije i brenda, kao i platforme „Original”.

Imate dosta obaveza, a uz sve to se trudite da deci Stefanu i Tari pružite srećno detinjstvo. Kako balansirate između poslovnih i privatnih obaveza? Nedostaju li im roditelji nekad?

Mi provodimo puno vremena zajedno, imamo naše male igre i dogovor da kada smo sa decom, onda smo samo usmereni na njih. Ne radimo, ne gledamo u telefone, isključivo se zabavljamo i igramo s njima. Balans diktiraju prioriteti, vrlo je jednostavno zapravo.

Često na društvene mreže objavljujete snimke iz vaše svakodnevice, a mnoge žene zanima kako izgleda jedan dan Jelene Đoković?

Nema tu ničeg senzacionalnog – igram se s decom, radim, na vezi sam svakodnevno sa nekoliko različitih timova, pričam sa Novakom, brinem o deci. I uživam u svojoj divnoj porodici.

blic.rs
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter