Izvor: Happy BSC
21.02.2022 u 10:42
0

JEZIVA ISPOVEST NAJPOZNATIJE BOGATAŠICE NA SVETU: Bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu!

Najpoznatija bogatašica Paris Hilton je oličenje luksuza, a iako je njen otac vlasnik najpoznatijih hotela na svetu, malo ko zna da je starleta odrasla u teškim uslovima.

Naime, Paris je u dokumentarcu pod nazivom „This is Paris“ otkrila sa kakvim problemima se suočavala kao dete, a dok je bila tinejdžerka su je roditelji poslali u školu za „prevaspitavanje“, gde je prošla pravu golgotu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Učenje u toj školi nije bilo na prvom mestu. Stalno su vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio da sve nas slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su da nas zastraše, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu – ispričala je Paris.

Stravična ispovest iz dokumentarca potresla je celu svetsku javnost, a pogled na bogatstvo Paris Hilton za neke je zauvek promenjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter