Izvor:
13.06.2017 u 18:55
0

JEZIVA SLIČNOST: Otac Melanije Tramp isti Donald! (foto)

Melanija i Donald Tramp napokon su se uselili u Belu kuću, a s njima su u Vašington stigli i njeni roditelji Viktor i Amalija Knavs.

Čim se u medijima pojavila fotografija njenog oca, tviteraši su se raspametili. Slovenac Knavs u Vašington je stigao u crnom odelu i sa crvenom kravatom (inače, omiljenom bojom kravate Donalda Trampa). To je mnoge podsetio upravo na trenutnog američkog predsednika.

"Nisam znao kako izgleda Melanijin tata do sad i, hm…", "Freud se sigurno sad okreće u grobu", "Upravo mi se malo smučilo", "Imaju i iste male ruke", komentirali su tviteraši sličnost između Trampa i Knavsa.

Izvor: index.hr
Foto: Twitter/Me Mreza, Twitter/2006_jonas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter