Izvor:
13.06.2017 u 18:29
0

Voditelj tvrdi: RASTA MI TRAŽIO 30.000 EVRA!

U Tužilaštvu saslušan direktor agencije "Maskom", koji je ostao pri pri tvrdnji da ga napao reper Stefan Đurić Rasta sa još nekoliko osoba.

Slobodan Nešović Loka, direktor agencije "Maskom", u ponedeljak je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je, kako saznajemo, ostao pri tvrdnji iz krivične prijave, da ga je reper Stefan Đurić Rasta sa još nekoliko osoba napao u prostorijama agencije 18. aprila. Tom prilikom zadobio je povrede, a Tužilaštvo je zatražilo da se one veštače, nakon čega će doneti odluku o daljem toku postupka.

– Đurić je došao kod mene, zatražio da raskinemo ugovor i da mu isplatim 30.000 evra – kazao je Nešović na saslušanju. – Kada sam odbio, jer sam smatrao da za to nema nikakve osnove, napali su me i naneli mi povrede.

Izvor: novosti.rs
Foto: Twitter/@Lokica1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter