Izvor: BLIC
20.04.2022 u 07:45
0

JEZIVA ŽIVOTNA SUDBINA! MAJKU I BRATA SU JOJ UBILI NA KOSOVU! Bila je velika zvezda, a zbog tragedije se povukla sa scene

Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, bila je velika zvezda, a onda je samo nestala sa muzičke scene

Niko nije mogao da ostane ravnodušan na njen talenat, šarm i lepotu kada se osamdesetih pojavila na javnoj sceni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zahvaljujući muzičkim uspesima pojavljivala se i u nekim filmovima stare Jugoslavije.

– Muzici se neću vraćati sigurno, već imam 62 godine, imam razloga zašto ne mogu da se vratim muzici, ali nikad ne reci nikad. Nisam ni mislila da ću živeti u Australiji pa sam živela 16 godina, to nije malo, ali za sada ne razmišljam o tome – govorila je Kosovka.

ZMIJSKO TELO RASPALILO MAŠTU! Brutalan dekolte i izvajani trbušnjaci u prvom planu, Edita sve ostavila bez komentara! (FOTO)

Davne 1999. godine preživela je pravu porodičnu tragediju, nakon čega je izgubila i brata blizanca. O ovim nemilim događajima, mediji su mnogo pisali.

– Najviše su me bolele vesti o pogibiji moje majke, pa su izmišljali vesti koji nisu date, i pisali su: “Majku su joj ubili Albanci, a živela sa braćom i ocem, a nije imala majku“… Pa sa kim sam onda rasla. Dirati u te stvari je veoma bolno, a što se tiče mene lično nisam imala nikakvih problema, što se tiče novinara. Jedino što je o meni bilo loše je ako sam nekoga istukla, jer sam malo više popila, inače sve ostalo je okej. Našla sam svoj mir, to je najvažnije. Nosim svoj krst i izabrala sam da ne padnem – zaključila je Kosovka.

 

– Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je… Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: “Koliko date.” Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo – rekla je svojevremeno Mira.

Pored majke, izgubila je i brata blizanca, što je uticalo na to da prestane da se bavi muzikom.

– Više nisam mogla da pevam, nije mi bilo ni do čega. Smrt brata me je potpuno uništila. I danas osećam veliku prazninu. Uvek je voleo da me vidi nasmejanu i lepu, zvao me je “Moj crni labude”… Posle njegove smrti bila sam emotivno ubijena, mislila sam da će mi biti lakše uz alkohol – navela je pevačica u jednom intervjuu.

– Volela bih da vidim svoju devojačku sobu, volela bih da vidim svoje ruže koje sam ja sadila ali… Neko drugi uživa, sve je naše ostalo dole, moje braće i moje. Nije baš lako ali Bože moj. Zidovi su zidovi i kuća je kuća, Bože moj ali majku su mi ubili tada i to mi je najveća rana – rekla je ona u ispovesti za emisiju.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter