Izvor: 24 SEDAM
20.04.2022 u 07:52
0

BAVIO BI SE OVIM POSLOM! Isak Šabanović otkrio šta je njegova velika ljubav posle muzike

Malo ljudi zna da je veoma dobar u tome

Isak Šabanović, zbog poslovnih obaveza, mnogo vremena provodi u Beogradu, ali sada je rešio da iskoristi slobodne dane i otputuje u rodno Bijelo Polje, kod roditelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je rekao, veoma ih se uželeo.

ZMIJSKO TELO RASPALILO MAŠTU! Brutalan dekolte i izvajani trbušnjaci u prvom planu, Edita sve ostavila bez komentara! (FOTO)

– Uželeo sam se da provedem malo vremena sa njima, da budem kod kuće i vidim sve one koje nisam. Sad koristim vreme i da se malo odmorim i opustim od svega što sam radio u proteklo vreme – kaže Isak.

Njegov način relaksacije ipak nije puko lenčarenje, već ga pronalazi u dva neobična sporta koja su njegova druga ljubav, što je retko ko znao.

– Obožavam stoni tenis, to je posle muzike moja ljubav i dobar sam u tome. Dobar sam i u bilijaru, njega manje volim ali igram. To me opušta isto – otkrio je on.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter