Izvor: klix.ba
12.05.2023 u 10:22
0

Jutjuber NAMERNO srušio avion, čeka ga 20 GODINA zatvora VIDEO

Izjasniće se krivim

Jutjuber koji je namerno uništio avion zbog pregleda izjasniće se krivim za ometanje federalne istrage čišćenjem lokacije pada aviona, saopštili su američki tužioci.

Dvadesetdevetogodišnji jutjuber Trevor Džejkob objavio je snimak pada aviona na videoservisu Jutjub u decembru 2021. godine, koji je prikupio više od 2,9 miliona pregleda.
U sklopu sporazuma o priznanju krivice je priznao da je snimio video kao deo sponzorskog dogovora za proizvod, a sada mu preti kazna do 20 godina zatvora.
Reč je o pilotu i skydiveru koji je pristao da se izjasni krivim po jednoj tački optužnice koja se odnosi na uništavanje aviona i prikrivanje s namerom ometanja federalne istrage.
Džejkob je u novembru 2021. godine poleteo iz Santa Barbare u Kaliforniji s kamerama postavljenim na avion, a sa sobom je poneo padobran i selfie štap.“On nije nameravao da stigne na destinaciju, nego je planirao da skoči iz aviona tokom leta i snimi se kako se padobranom spušta na tlo dok se njegov avion ruši“, saopšteno je iz tužilaštva.
Avion je pao u Nacionalnu šumu Los Padres 35 minuta nakon poletanja, a potom je Trevor došao do njega kako bi uzeo snimke.Neki korisnici Jutjuba su bili skeptični o padu aviona te su isticali da je Džejkob već nosio padobran, kao i da nije pokušao sigurno da spusti avion.
On je pad aviona prijavio vlastima te je bio obavezan da sačuva olupinu. Kasnije je tvrdio da nije znao lokaciju pada aviona, ali ipak je znao jer je stigao do nje helikopterom, uklonio je i kasnije uništio.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter