Izvor:
31.07.2018 u 07:29
0

KOLEGA „POTKAČIO“ TRUDNU PRIJU: Ne može da sakrije koliko je prezire! (foto)

Aleksandra Prijović, koja će se iduće godine ostvariti u ulozi majke, a njen kolega "potkačio" ju je pred svojim obožavateljima.

Buba Koreli, koji sa Džalom Bratom stoji iza velikog broja regionalnih hitova u poslednjih nekoliko godina, postavio je na svoj Instagram profil najavu za predstojeći festival u inostranstvu, a zasmetalo mu je što Aleksandra Prijović nastupa sa njim i još trojicom kolega.

– Samo mi je ova u sredini malo nepotrebna, al' haj, mora i neka pi**a bit' tu! – naveo je pevač i reper, te pokrenuo lavinu podeljenih komentara na društvenim mrežama.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter