Izvor:
30.12.2016 u 03:14
0

Konačno otkrivena prava ISTINA: Zbog ovoga Jelena Karleuša još uvek NIJE OBJAVILA album! (foto)

Nakon mnogobrojnih uspešnih koncerata i pesama koje su oduševile svet, mnogobrojni obožavaoci Jelene Karleuše su željno iščekivali novi album.

Međutim, kako je poznata pevačica rastrzana između posla, svog supruga i snimanja popularne emisije "Zvezde Granda", mnogi su nagađali o razlozima ovakovog poduhvata u karijeri.

Karleuša je demantovala ove navode i kako je sama jedno prilikom izjavila nikada ne bi zapostavila svoju karijeru i fanove zbog porodičnih obaveza, te se nakon medijske tišine oglasio i njen menadžer koji je otkrio pravu istinu.

Zoran Birtašević, njen dugogodišnji saradnik otkrio je da pravi razlog počiva na nekoliko različitih stavki.

Naime, on i Jelena su se duga bavili ovim albumom, presnimavali su pesme i trudili su se da svaku numeru dovedu do savršenstva.

Međutim, kako navodi Zoran u našoj zemlji ne postoje uslovi da se napravi nešto "revolucionarno".

Izvor:Story.rs
Foto:Twitter/Zoran Birtašević; EsquireTurkiye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter