Izvor: KURIR
02.07.2022 u 08:22
0

KRENULA TATINIM STOPAMA! ĆERKA NAŠEG GLUMCA OZBILJNA LEPOTICA, ZAINTRIGIRALA JAVNOST! (FOTO)

Naš popularni glumac Marko Gvero ovih dana ima ozbiljnih razloga da bude ponosan.

Gvero, koji je poznat po ulogama u serijama „Senke nad Balkanom“, „Državno posao“, „Kalkanski krugovi“, „Radio Mileva“ i brojnim drugima, pravi je ponosni otac, a to je rešio i javno da pokaže, poput svog kolege Gordana Kičića, koji se i sam nedavno pohvalio uspehom svoje ćerke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IMA NOVOG DEČKA? Angelina progovorila o svojoj jačoj polovini 

Naime, Gverova ćerka Jana maturirala je, kao i Kičićeva ćerka, ali je upisala i fakultet i to ni manje ni više nego FDU, gde će naučiti kako da postane producent.

Ipak, iako je ovo veliki uspeh, mnogima je u oči upalo koliko je lepa ova mlada devojka, koja se slikala u maloj crnoj maturskoj haljini, sa crvenom ružom u rukama i visokim konjskim repom. Devojčica izgleda zaista fantastično, što su mnogi i komentarisali.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter