Izvor:
09.05.2017 u 21:32
0

LEPA BRENA UZBUĐENA: Želim da se avion zove po meni i da putuje za Majami!

Lepa Brena obradovala se ideji da avion "Er Srbije" nosi njeno ime, a destinacija na koju bi leteo više je nego egzotična i uzbudljiva.

Lepa Brena nastupila je u ponedeljak 8. maja na velikoj sceni Narodnog pozorišta, kao gost na koncertu Kornelija Kovača koji je proslavio 75. rođendan.

Na našu konstataciju kako zgrade, ulice i vina nose njeno ime, te da je red da i avion “Er Srbije” ponese ime ženske domaće zvezde, Breni se ideja samo tako svidela!

– Majami! Ja bih volela da taj avion leti za Majami! (smeh) Svejedno… Da vam kažem, čovek nekako nauči da ne želi nikakve prestižne nagrade. Mi smo navikli da je u našem poslu najveća nagrada naše zadovoljstvo ok kreiramo i stvaramo, naravno i naši koncerti. A sve što zaslužimo, ako to negde neko odluči, da dobijemo neke nagrade… Mislim da je za mene najveća nagrada ipak što trajem toliko dugo – ističe Brena u svom stilu.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/Brena1960

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter