Izvor: HappyBSC/Lepaisrećna
08.06.2022 u 17:46
0

LOŠE JE FIZIČKI I PSIHIČKI: Dženifer Aniston se bori s ozbiljnim poremećajem, ovo je razara!

Slavna glumica Dženifer Aniston godinama važi za jednu najlepših dama sa javne scene, a njen osmeh, vrcavost i pristupačnost obožava čitav svet. No, kada se kamere ugase šarmantna plavuša živi veoma uobičajenim načinom života koji je prepleten stresovima, problemima i brojnim obavezama koje su dovele do toga da se suočava sa tegobama hroničnog umora i insomnijom, o čemu je javno govorila.

– Legla bih u 8 sati uveče, ali ma koliko bila umorna nikada ne bih uspevala da zaspim. Tako kada bih sledeći put pogledala na sat, bilo bi 10, ponoć, pa 3 ujutru, i tako dok mi ne bi ostalo svega sat vremena do buđenja. Na setu bih uvek bila iscrpljena i umorna, uvek hronično neispavana, jednostavno osećam uvek kako sam premorena. I pored svega toga, san mi ni narednih noći ne bi dolazio na oči – istakla je glumica tokom razgovora za strane medije i dodala: 

– Probudila bih se i videla da su svi alarmi po kući pogašeni. Tek kasnije bih se setila da sam zapravo ja ta koja ih je u toku noći pogasila, a ni ne sećam se kada. Mislim da su moji problemi sa spavanjem počeli još početkom 30-ih, možda čak i ranije, ali svi u tim godinama mislimo da smo nepobedivi i da je to trenutno – objasnila je Anistonova.

NAKON JAVNE PREVARE ISPLIVAO PRLJAV VEŠ: Evo zašto Pike nikada nije želeo da oženi Šakiru!

Holivudska diva je svesna da višečasovna snimanja, gostovanja, javni život ponekad negativno utiču na čitav organizam i bioritam, te se lepa Dženi suočila i sa anksioznošću, koja je uzela maha i predstavljena je kao bolest savremenog doba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Vremenom sam stvorila strašnu anksioznost na samu pomisao spavanja. Lakše mi je da ne razmišljam o tome, ili da ne razmišljam uopšte, ako je to moguće. Nedostatak sna tokom godina odrazio se i na moju dnevnu rutinu, ne samo psihički, već i fizički mi je loše. Ukoliko me vidite na setu da dižem obrve, to je jer upadam u svoju zen fazu sna, vreme je da se pozabavim svojim zdravljem – zaključila je glumica.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter