Izvor: Informer
17.09.2021 u 08:46
0

MILICA PAVLOVIĆ ODBILA BIKOVIĆA!

Milica Pavlović kaže da je malo falilo da joj prva uloga ne bude u seriji „Pevačica“, već u filmu „Hotel Beograd“! Seksi senjorita tvrdi da ju je Miloš Biković još pre godinu i po pozvao da glumi „dobru ribu“ u njegovom filmu, ali je ona to odbila jer je želela drugačiju ulogu.

PROČITAJTE JOŠ:ŠOKANTNO SAZNANJE! Milan Marić je u vezi sa 17 godina starijom ženom, glumac uživa s bivšom direktorkom

– Miloš Biković mi je ponudio simpatičnu, malu ulogu. Iako sam imala čast da me pozove glumac koji ima fantastične rezultate u svom poslu i kom aplaudiram za sve što je postigao, odbila sam ga! Nije mi bio izazov da igram dobru ribu… Pre bih pristala da glumim čistačicu, koja Bikoviću briše cipele i sve vreme samo ćuti, nego ono što mi je ponudio – ispričala je pevačica i dodala da nije odbila samo Bikovića:

– I Dragan Bjelorlić mi je ponudio ulogu u filmu „Toma“, ali nisam bila zainteresovana. Međutim, Gaga Antonijević me je i te kako zaintrigirao serijom „Pevačica“. Njega nisam odbila, ali ne verujem da sam ja razlog što je Bjelogrlić tukao Gagu…

Milica je otkrila i kako je dobila glavnu ulogu u seriji koja sutra počinje da se emituje. Kada je počela pandemija korone, pozvala me je Nataša Drakulić. Pristala sam da odem na kasting, koji je trajao mesec dana. Teško mi je bilo da stanem na crtu sa velikim glumačkim imenima, ali sam se izborila.

PROČITAJTE JOŠ:TUGA: Preminula slavna glumica!

Pavlovićevoj nije lako pao ni poljubac sa Milošem Timotijevićem, koji u seriji igra producenta Vladu Vidaka.

Ranije nisam smela da pričam o tome jer sam potpisala ugovor o poverljivosti, ali ja ne glumim Jelenu… Ne znam da li su Gaga i Nataša bili inspirisani Jelenom, ali znam da nisam igrala nju, već lik Ivane Lazić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter