Izvor:
07.04.2017 u 21:16
0

MILICA PAVLOVIĆ U PROBLEMU: Spiskala sve pare na odmoru u Americi! (foto)

Pevačica Milica Pavlović juče je doputovala iz Majamija, gde je spiskala sve pare koje je ponela, ali i one koje je imala na platnoj kartici.

Očigledno je da se Pavlovićeva toliko bahatila da ju je poslednja dva dana odmora finansirala drugarica, koja je krenula sa njom na putovanje.

– Ništa mi nije ostalo od novca, otišle su mi sve pare ne ovom odmoru. Sada moram da zaradim. Poslednja dva dana drugarica je sve naše račune plaćala svojom karticom – priznaje Milica, kojoj se Amerika dopala.

– Osećam se kao dete koje se vratilo sa ekskurzije. Dopada mi se Amerika, najviše mi se dopao Majami i taj geto kraj… Samo čekaš da izađe Fifti Sent iz nekog auta sa onim kasetofonom, pošto su svi tako opušteni i čuješ neku muziku sa bazena i iz raznih kuća i stanova, na plaži… Svaka grupa na plaži ima svoju muziku. Svi su srećni i nasmejani, nemaju muka – kaže Pavlovićeva.

– Sve vreme sam mislila: „Bože, kako ove komšije ne reaguju na glasnu muziku?!“. Nisam neko ko sanja da živi u Americi, lepo mi je u Evropi. Živela sam u najuređenijoj državi u Evropi, verovatno i na svetu, u Švajcarskoj, tako da me Amerika ne fascinira – kaže ona.

Dok je bila u Americi, pevačicu su novim spotovima kopirale dve koleginice. Aleksandra Prijović je uzela ponija, a Sandra Afrika identičnu garderobu kakvu je nosila Milica mnogo godina ranije, ali i lopte u boji koje vise poput onih iz editorijala Pavlovićeve.

– Nisam upućena u potpunosti, ali sam nešto pročitala na sajtovima dok sam bila tamo. Sandra je super devojka i čestitam joj na prvom albumu. Trudim se kada radim na svom solo projektu da mi scenografije budu nešto što se prvi put vidi ovde, da pesme budu nesvakidašnje i ne znam šta drugi rade. Ovo za Aleksandru nisam videla jer nisam gledala njen spot. Mnogo ulažem u nastupe i spotove, trudim se da budem inovativna i drugačija i da izazivam sebe, a sad, ako se to i drugima svidi… Bitno je da su zadovoljne – diplomatski odgovara Milica, a na pitanje da li joj smeta što je svi kradu uz osmeh kaže:

– Ne znam, ne znam. Ne bih ja to da komentarišem.

Alo
Foto: Ar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter