Izvor: ALO
22.10.2021 u 17:41
0

Nada Obrić danas jedva preživljava od penzije, ni račune ne može da plati!

Jelena Trivan otkrila da je pevačica Nada odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

Pevačica Nada Obrić otkrila je pre nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

PROČITAJTE JOŠ:UDAJE SE I NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ?! Zlata Petrović sinu i snajki sprema svadbu za pamćenje?!

– Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako – izjavila je Nada Obrić jednom prilikom i  dodala:

– Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je.

Podsetimo, jednom prilikom je političarka Jelena Trivan otkrila da je pevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

– Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon.

PROČITAJTE JOŠ:Poznata glumica je trudna vodila žestoku borbu sa koronom, a sada objavila lepe vesti!

U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve – rekla je Jelena, na šta se Nada nadovezala.

 Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni – rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter