Izvor:
26.03.2018 u 14:06
0

NAJBOLJE OD SEBE DAJ ONDA KADA TI JE NAJGORE: Oglasila se Marina Tucaković iz Nemačke!

U jednom danu se rodiš. U jednom umreš. U jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promeni život. U jednom danu se sve dogodi, poručila Marina

Marina Tucaković otišla je na lečenje u Nemačku, odakle je prijateljima i fanovima poručila da se ne predaje.

Naš najpopularniji tekstopisac nekoliko meseci bije najveću životnu bitku – s karcinomom. Nakon operacije na Institutu za onkologiju, Tucakovićka je otputovala u inostranstvo kako bi nastavila lečenje autoimunim terapijama. I optimistična je! Marina je na društvenim mrežama poručila da se nada ozdravljenju.

Najbolje od sebe daj onda kada ti je najgore – napisala je ona na Tviteru.

Pre toga postavila je status kojim je dirnula pratioce:

U jednom danu se rodiš. U jednom umreš. U jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promeni život. U jednom danu se sve dogodi.

I ostalim objavama na Tviteru otkrila je kako se oseća.

Nije život ono što vidiš kada zažmuriš. Ne postoji loš trenutak da budeš dobar čovek – napisala je autorka najvećih hitova u eks-Ju.

Marina je u januaru saznala da je bolesna. Na početku nije mogla, a ni želela da se oglašava u medijima. Prošle nedelje otputovala je u Minhen, u pratnji supruga Aleksandra Fute Radulovića i sina Milana, koji su joj najveća podrška. Neposredno pred odlazak u Nemačku kratko je poručila:

Optimista sam i očekujem dobre rezultate. Trudim se da se budem vesela i da ne razmišljam preterano o svemu. Idem dalje, pa dokle stignem. Ne shvatam ovo tragično. Strašno je kad se to događa drugima, a kada se desi vama, nekako prihvatite i pustite da vas nagon za život tera dalje.

Brojni pevači pružili su joj podršku.

Je*aćemo tog „raka“, neće znati šta ga je snašlo – poručila joj je Jelena Karleuša, a Mira Škorić je dodala:

Nema sam jer svi dragi ljudi mi obolevaju. Ej, bre, žena koja je nastavila da se bori posle smrti sina mora da izdrži i ovo. Mnogo je volim i uz nju sam.

Saša Matić je ubeđen da će Tucakovićka pobediti bolest:

Ona je pre svega dobar čovek i veliki borac. Želim joj da ovo prevaziđe na najbolji mogući način.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter