Izvor:
26.03.2018 u 14:00
0

IMA SVOJE ZAHTEVE: Evo šta je Ceci najvažnije kada putuje avionom!

Pevačica je na beogradskom aerodromu po povratku sa nastupa otkrila sa kojim kolegama je putovala ka Švajcarskoj.

"Bio je fantastičan nastup, bilo je prelepo, veselo kao što se i očekuje od mojih koncerata. Bilo je dosta mojih kolega na letu ka Švajcarskoj i mislim da smo svi dobro prošli", rekla je Ceca.

Srpska muzička zvezda iskoristila je priliku i da otkrije kako izgleda kada njena ekipa putuje sa njom na nastupe. Ona je istakla da očekuje da se poštuje njihova privatnost, kao što i oni poštuju tuđu.

"Svako traži neki svoj mir i neku svoju privatnost u toku leta, ja to izuzetno poštujem i tražim da se poštuje. Što se tiče moje ekipe, jeste velika, ali mogu da potpišem da je moja ekipa koja čini tu jednu malu ekskurziju izuzetno disciplinovana i svi funkcionišemo kao surovi profesionalci, maltene kao vojska", rekla je Ceca.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter