Izvor: KURIR
12.09.2022 u 13:14
0

„NAJPONOSNIJI SAM, BRAČNI SAVETI ĆE MU SE SAMI KAZATI“: Novak Đoković na svadbi brata Đoleta, tešio majku, pa naručio OVE 2 PESME

Najmlađi brat Đokovića, Đorđe Đoković i njegova izabrancia Saška Veselinov venčali su se u Crkvi Svetog Marka u najužem krugu porodice, prijatelja i kumova.

Đokovići nisu skidali osmehe sa lica, a majka Dijana zapkala je nakon što se njen sin zakleo na večnu ljubav pred Bogom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BRITANCI SU JE NAZIVALI „OČAJNICOM“, A SAD JOJ SE DIVE: Kako je Midltonova od „devojke iz kraja“ postala naslednica LEJDI DI!

Novak je sve vreme grlio majku, a po izlasku iz crkve za Kurir je istakao da je najponosniji na današnji dan.

„Najponosniji sam danas zbog brata. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo“, rekao je teniser.

Novak je ispred crkve davao novčanice trubačima, a kada su mladenci izašli naručio je pesmu „Luckasta si ti“ i „Danas majko ženiš svoga sina“.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter