Izvor: KURIR/24sata.hr
18.04.2022 u 13:25
0

NAKON SKANDALA SA CENTROM ZA SOCIJALNI RAD! Severina brani sestri Marijani da priča s njihovom majkom?

Severina Vučković (49), nakon što je okončala razvod s bivšim suprugom Igorom Kojićem (34), navodno je ušla u novi konflikt, ovaj put sa sestrom Marijanom, s kojom je donedavno bila u odiličnim odnosima, prenose hrvatski mediji.

Da se ne radi o prolaznoj porodičnoj svađi, kakvih više-manje ima u svakoj porodici, otkriva činjenica da se u konflikt upleo i Centar za socijalnu zaštitu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Severina je zbog toga izgubila kontrolu i navodno izvređala radnicu Centra, zbog čega je navodno morala da reaguje policija. Zbog sumnje u remećenje javnog reda i mira na štetu zaposlen Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu.

Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve zbog pevačice.

JE**M VAM MAJKU SVIMA! SEVERINA JE DIVLJALA, VIKALA I VREĐALA SOCIJALNU RADNICU! Pevačica je skroz pogubila živce, reagovala je POLICIJA

Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

A do samo pre nekoliko godina Seve i Marijana imale su idealne odnose. Marijana se nije libila da brani sestru u javnosti kad se pevačica upustila u bitku za detetom koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem i bila je podrška mlađoj sestri. Govorila je i da joj pomaže u brizi oko deteta, a dok je dete s ocem provodilo praznike u Beogradu, Marijana mu je htela da jednom odnese poklone. Popović joj je, tvrdila je Marijana, branio da se druži s nećakom, a ona je mlađoj sestri Severini i dalje čuvala leđa.

– Kad god mogu, spojim nekoliko dana i dođem u Hrvatsku, ali poslednjih godina zbog obaveza i posla nisam uvijek u prilici i zbog toga iskreno žalim – govorila je Sevina starija sestra Marijana Vučković Popović.

Samo u jednoj prilici Marijana je bila oprezna istupajući u javnost kad je komentirala Sevin odabir partnera, tad Igora Kojića.

– Idem za tim da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru želeći s njom podeliti život. Ako se Igor dokaže u svojoj ljubavi, imaće moje poštovanje i podršku u potpunosti – rekla je tad starija sestra pevačice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter