Izvor: KURIR
25.08.2022 u 07:34
0

NANIKO NEĆE OSTATI IMUN: Skinula se Edita, atributi u prvom planu i izvajana figura izazvali haos na mrežama (VIDEO)

Pevačica Edita Aradinović ovog leta radi punom parom.

Nekadašnja članica grupe „Ministarke“, ima puno nastupa po Crnogorskom primorju, ali prelepa pevačica uvek izdvoji vreme za sunčanje i kupanje, kao i druženje sa dragim ljudima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Edita nas iznova obraduje svojim novim fotografijama i objavama na Instagramu, fotografijama na kojima iz godine u godinu izgleda sve lepše i privlačnije.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Edita je od prvih dana od kad se pojavila na javnoj sceni sa grupom „Ministarke“, koja ju je praktično i učinila poznatom, dobijala brojne komplimente na račun svog izgleda, te su mnogi navodili da je najlepša članica grupe.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo Edita je objavljivala i dosta eksplicitne slike. Jednom joj se desio peh, kada je u tuš kabini pozirala potpuno gola, dok je pućila usne, dok su joj grudi bile u prvom planu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter