Izvor: spot alo
25.05.2024 u 08:46
0

VOŽDOVAC ISPAO IZ SUPERLIGE PA SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: Baš u blatu smo se valjali često…

"Zmajevima" teško palo ispadanje iz elitnog ranga.

Pad kakav se u srpskom fudbalu ne pamti. Od ekipe koja je bila „već viđena“ za plej-of posle prvog dela sezone, do ispadanja iz Superlige.

Baš takav put je prešao Voždovac koji je se oglasio saopštenjem posle ispadanja iz elitnog ranga srpskog fudbala.

– Pobeda za dušu, za čast i obraz svoj – adio Superligo, napušta te biser tvoj! Biser satkan od mladosti i poštenja, protkan atmosferom porodičnom i zdravom, gde svaki mladi igrač ostao je uvek na putu pravom.

ŠAHOVSKA LIGA ŠAMPIONA U SRBIJI Magnus Karlsen stiže u Vrnjačku banju, Teodoros Čorbazoglu

 

A kažu ne bacaj bisere u blato, ali baš u blatu smo se valjali često, borili se pošteno i časno koliko god nas ubeđivali da nam tu nije mesto. Nismo satkani po kalupu i meri, ne odgovaramo profilima, dok drugi trče pravolinijski mi usudili smo se da mašemo krilima.

Ali niko nam krila iseći neće, gde god igrali i kako god se liga zvala, pozdravljaju vas “zmajevi” sve i za svaku lekciju vam hvala!

Glavu gore „zmajevi“ – stoji u saopštenju Voždovca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter