Izvor: SPORT ALO
25.05.2024 u 09:33
0

SRBIJA SVE DALJA OD PARIZA Kolakovićeva četa ostala bez šifre za moćan Brazil

Novi neuspeh za četu Igora Kolakovića.

Niko to ne krije. Ultimativni cilj je da se odbojkaši Srbije posle 2012. godine i Londona u Parizu prvi put nađu na Olimpijskim igrama posle duge pauze.

Ipak, od tog cilja smo sve dalji. Posle poraza od Japana, meru nam je uzela i selekcija Brazila sa 3:1 (25:21, 25:20, 22:25, 25:22).

Najpre da napomenemo da ništa nije izgubljeno i da Srbija ima sasvim dovoljno vremena da se ispravi. Međutim, moraće da počne da pobeđuje.

Prva prilika je već danas od 19 časova protiv Nemačke. Potom, preostaju još dva turnira Lige nacija (ukupno osam mečeva) u Kanadi i Sloveniji.

VOŽDOVAC ISPAO IZ SUPERLIGE PA SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: Baš u blatu smo se valjali često…

 

Zaista je selekcija Brazila noćas bila bolja. Gotovo od prvog do poslednjeg poena, osim u drugom setu kada su „orlovi“ imali kakvu-takvu reakciju.

Zanimljivo je da je ovo bila čak deveta pobeda Brazilaca u poslednjih 11 susreta za Srbijom koja ne može da nađe šifru za južnoameričku selekciju.

Kod Brazila, najefikasniji je bio Darlan sa 22 poena, Leal je dodao 17, a Maurisio je stao na – 14.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter