Izvor: KURIR
15.10.2022 u 09:02
0

NIKOLINA PIŠEK SE RASPLAKALA PRED KAMERAMA! Progovorila o Vidojevoj smrti: „Ostala sam udovica, a kao da sam nešto skrivila…“

Voditeljka Nikolina Pišek progovorila je o svemu kroz šta je prošla u proteklih nekoliko meseci, otkad je ostala bez supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina nije mogla da zadrži suze kada je počela da priča o Vidoju, te otkrila da se oseća kao da je nešto skrivila.

– Oprostite, meni malo drhti glas – započela je Nikolina, pa otkrila kako se nosi sa time da je sada udovica:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SLOŽIĆE SE SVAKI RODITELJ JEDNOG TINEJDŽERA: Nataša Bekvalac konačno progovorila o odnosu sa ćerkom Hanom

– Šta god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom… Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da sam ja nešto skrivila – rekla je ona na Una Tv.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je u maju ove godine, iznenada. Nikolina nije skrivala koliko joj je teško zbog gubitka, a na sve to se javno, u medijima, prepucavala sa svekrom Mišom Grofom, kako o nasledstvu, tako i o svemu ostalom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter