Izvor: KURIR
13.09.2022 u 07:15
0

NOLE NAPRAVIO FEŠTU NA SVADBI BRATA: Teniser uzeo mikrofon od Sergeja i ODUŠEVIO zvanice! (FOTO)

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, rekao je danas sudbonosno „da“ izabranici Saški Veselinov u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a slavlje je potom upriličeno u Crnoj Gori, na primorju, na kojem je atmosfera za pamćenje.

Sergej Ćetković peva za okupljene goste, a Novak Đoković je u jednom momentu uzeo mikrofon i zapevao sa bratom i snajkom pesmu „Nije htjela“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BRITANCI SU JE NAZIVALI „OČAJNICOM“, A SAD JOJ SE DIVE: Kako je Midltonova od „devojke iz kraja“ postala naslednica LEJDI DI!

Prizor je oduševio zvanice, pa su mnogi izvadili mobilne telefone ne bi li snimili ove momente na gala svadbi na primorju.

Novak Đoković
FOTO: PRINTSCREEM/INSTAGRAM

Saška je blistala u trećoj venčanici koju je danas ponela, a kako je sve to izgledalo možete pronaći video na početku teksta.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter