Izvor: KURIR
28.09.2022 u 07:26
0

NOLETOVA SNAJKA OTKRILA NA KOGA LIČI! Saška objavila sliku iz detinjstva, fanovi ODUŠEVLJENI! Evo od koga je nasledila LEPOTU! (FOTO)

Nova članica porodice Đoković, voditeljka i model Saška Veselinov, otkrila je svojim pratiocima na koga liči i da li je prirodna plavuša, te da li zaista ima plave oči.

Mnogi su komentarisali da supruga Đorđa Đokovića nosi sočiva kako bi postigla takav efekat, ali istina je potpuno drugačija.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

Saška je u moru pitanja koje je dobila od pratilaca na Instagramu, rešila da odgonetne ovu misteriju i podeli fotografiju iz detinjstva na kojoj se jasno vidi kakvu boju očiju ima.

Saška Veselinov
 

– Na pitanja da li nosim sočiva nekad – odgovor je na ovoj slici. Prirodna sam plavuša. Tata mi ima plave oči kao more i uspela sam da se izborim pored maminih braon. S tim da su mi nekad i zelene, ali tad nisam naročito raspoložena – napisala je Saška uz fotografiju iz detinjstva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter