Izvor: KURIR/BLIC ŽENA
03.08.2022 u 07:56
0

OD PRSTENA DŽENIFER LOPEZ MOŽE DA SE OSLEPI: Skuplji je 5.000 puta od BURME, a kad vidite koliko PARA nosi na prstima, pozliće vam

Dženifer Lopez i Bena Afleka su paparaci u stopu pratili na medenom mesecu u Parizu, a slična situacija je bila i na Kapriju, gde uživaju istim intenzitetom.

Pored odmaranja, bilo je i posla, te je tako prošlog vikenda latino diva u ovom prelepom delu Italija održala i mini-koncert.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

Dok se tako šetkala bajkovitim ostrvom, spremajući se za taj nastup, fotografi su uspeli da zabeleže dva važna prstena na njenoj ruci, dok od bljeska jednog od njih može i da se oslepi, što bi se kolokvijalno reklo.

Kada je reč o nakitu na domalom prstu, jedan prsten je onaj verenički, a drugi burma (na ruci Dženifer Aflek vidimo i zlatni raskošni nakit). Izgledaju veoma luksuzno, što svakako i jesu, ali je razlika u njihovim cenama ogromna.

„Burma Dženifer Aflek pripada klasičnom i bezvremenskom stilu! Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Procenjujem da ovaj prsten košta oko 1.000 dolara“, prokomentarisala je predsednica „Platinum Guild International USA“ Dženi Luker otkrivši sjajnu simboliku nakita, prenosi hellomagazine.com.

Burma je prekrasna i svakako nije jeftina, ali je njena cena u poređenju sa cenom vereničkog prstena zaista sitnica.

„Pošto su prirodni zeleni dijamanti veoma retki, procenila bih da ovaj prsten košta najmanje pet miliona dolara“, rekla je Dženi o vereničkom prstenu.

U prevodu, Dženifer na ruci nosi pravo bogatstvo. A kako slike pokazuju, raskošni detalji krase i stil njenih prijatelja poput tote torbe „Kristijan Dior“ čija je cena više hiljada evra.

Raskoš, glamur i dobri porodični odnosi jer je na Kapriju primećen i brat Bena Afleka Kjesi Aflek sa suprugom Samer Feniks kako odlazi na večeru sa Dženifer. Mlada je dobro prihvaćena u novoj porodici, a jetrve se slažu.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter