Izvor: KURIR/VEČERNJI.HR
31.08.2022 u 07:07
0

OGLASILA SE SEVERININA MAJKA POSLE HAPŠENJA PEVAČICE! Marijani nije prvi put da prijavljuje sestru!

Pevačicu Severinu Vučković (50) u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje zbog kriminalističke istrage. Povod je bila svađa koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pevačice.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko šamarale i rvale posle čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari pronašli i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.

Posle privođenja javila se majka pevačice, Ana Vučković.

– Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! – kazala je ona, piše Večernji list.

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanijela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže, da se baca po stepeništu kako bi se samopovredila.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter