Izvor: kurir
03.09.2021 u 20:01
0

ONA BAŠ ZNA DA UŽIVA: Bivša modelsica sa mužem bogatašem krstari!

Jedna od najbogatinijh srpkinja, Sandra Meljičenko i njen suprug Andrej danas su se u prepodnevnim satima usidrili na splitsku luku.

Jahta neuobičajenog izgleda sa zakrivljenim jarbolima i trupom među najvećim je jahtama na svetu, a vrednost joj se procenjuje na više miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ: „ODAKLE MENI PARE?“: Darko Lazić priznao da duguje više od 500.000 evra!

Visoka je 100 metar, dugačka 142,81 metara, ima osam spratova i podvodnu osmotračnicu. Jahta može da dostigne brzinu od 39km/h, odnosno 21 čvora.

Sandra je i dobra prijateljica pevačice Nine Badrić koja je na društvenoj mreži Instagram svejevremeno podelila fotografije sa Meljničenkovom iz Splita, te nema sumnje da će se sresti i ovog puta.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKO KOŠTA TELO SAŠE KOVAČEVIĆ?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter