Izvor: KURIR
09.05.2022 u 19:17
0

ONA JOJ JE SVE! Ovo je Eminina majka Senija, evo čime se BAVI i kako izgleda! (FOTO)

Emina Jahović veoma je vezana za svoju porodicu, a s obzirom da živi u Turskoj veoma joj nedostaju.

Jasno je da se raduje susretu sa najbližima, a jednom prilikom je na Instagramu pokazala kako provodi vreme sa majkom Senijom kada su zajedno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, Emina je podelila fotografiju sa majkom dok su šetale na društvenim mrežama. Inače, ona se nikada ne pojavljuje u javnosti zbog čega je Jahovićeva i iznenadila objavom.

BIO SAM ROB TOME ZDRAVKOVIĆA! PEVAO SAM TITU OMILJENU PESMU! Zoran Kalezić za HAPPY BSC otvorio DUŠU direktno iz Danilovgrada (VIDEO)

Inače, Eminina majka je pedijatar, dok joj je pokojni otac Nusret bio kardiolog. Ona je ostala bez oca kada je imala samo 13 godina zbog lega je izuzetno vezana za majku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter