Izvor:
23.10.2017 u 13:47
0

OPASNO JOJ SE ZAMERIO: Isprozivao koleginicu, bez dlake na jeziku!

Folk zvezda Šerif Konjević je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da bude gost na koncertu Ace Lukasa koji je u petak uveče održan u sarajevskoj „Zetri“. Poznati folker je otkrio da je sa Lukasom dugogodišnji prijatelj i da mu je čast što je Lukas baš njega pozvao da bude jedan od gostiju na koncertu. S druge strane, Šerif nije propustio priliku da na suptilan način „bocne” koleginicu Daru Bubamaru.

Mogu slobodno da sebe svrstam u pet pevača koji najbolje rade u dijaspori. Nastupamo širom Starog kontinenta, a ja najviše volim da radim romske svadbe. Ipak, najtraženiji sam po klubovima, ali još nisam baš veliki klupski pevač, kao što Dara Bubamara tvrdi za sebe – rekao je Šerif za, a onda se osvrnuo na dugogodišnje prijateljstvo sa Acom Lukasom, čiji je gost bio na koncertu u Sarajevu.

Znamo se sigurno 25 godina. Aca je legenda! Iskreno, žao mi je što se nismo upoznali i ranije. Ja njega cenim kao čoveka, jer nema dlake na jeziku. Sličan je meni po tom pitanju, ali ljudi njemu veruju, a za mene kažu da se foliram – kaže sa osmehom Šerif

Pevač ne krije da mu je krivo što nikada nije snimio duet sa Lukasom.

Nikada nismo snimili duet, ali to je splet okolnosti, važno je uzajamno poštovanje – kaže Konjević, koji otkriva da je za svoga prijatelja Acu dostupan i u dobru i u zlu.

Po prirodi ne volim da opterećujem ljude svojim privatnim problemima, ali znam da bi mi Aca uvek pritekao u pomoć, kao što sam i ja uz njega bio u ovom turbulentnom periodu koji je proživeo – kaže Šerif.

Pevač otkriva da ga je posebno obradovala vest da će Aca postati deda.

Drago mi je što će se postati deda, ali mislim da se on neće osećati tako – kaže Šerif

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter