Izvor:
09.01.2019 u 12:15
0

OSMEH KOJI SVE RAZORUŽAVA: Zaštitno lice TV Hepi Jovana Jelovac Cavnić samo za Happytv.rs!

Jovana Jelovac Cavnić postala je poznata po ulogama u dečijim pozorištima, sinhronizacijama za crtane filmove, ali i različitim televizijskim projektima na Happy televiziji. Otkrivala je male tajne dobrih domaćica, zabavljala goste u mehani a druge budila i ispraćala na posao. Retko voli da priča o sebi ali nam je priznala o čemu mašta.

Radite na televiziji, pozorištu i u sinhronizaciji, mama ste dva mala deteta. Da li Vas je neko video bez osmeha?

Naravno da postoje ti momenti, ali smatram da je osmeh ukras svakog čoveka, posebno žene. Nešto što uvek moramo nositi sa sobom, nekada je tu zbog sreće, nekada da prikrije brigu, ali nikada ne može da škodi. Kao što lepa reč otvara i gvozdena vrata, osmeh razoružava sve, svuda i svakoga .

Neuobičajeno je da neko na televiziji dobija šansu da radi u toliko različitih formata?

Jeste neuobičajeno, ali ako radite na Happy televiziji imaćete tu priliku koja će Vam mnogo značiti. Moja televizija pruža mnogo mogućnosti, posebno mladima. Timski prolazimo različite formate, profilišemo se i zaista imamo mogućnost da gradimo sebe na najbolji mogući način.

Da li je u planu da krene nova sezona” Čađave mehane” koja je imala dosta veliku gledanost, kako zbog gostovanja velikih muzičkih legendi tako i zbog Vaše glumačke ekipe koja je napravila neku posebnu atmosferu?

Daaaaa , na naše veliko zadovoljstvo kreće snimanje nove sezone “Čađava Mehana”. Sigurna sam da se svi glumci koji su deo ovog projekta, raduju svakom novom snimanju jer ono donosi mnogo lepog rada i zabave. Mehana je moj prvi projekat na televiziji Happy, projekat koji opstaje već godinama, Mehana je ušla pod kožu i nama glumcima a i gledaocima. Nadam se da ćemo još dugo trajati, unositi radost u mnoge domove i uživati u ovom jedinstvenom televizijskom formatu.

Jutarnji program Happy televizije je prvi koji startuje. Kada zapravo Vi već morate da ste na poslu i koliko je teško biti u fokusu od ranog jutra?

Da mi smo prvi jutarnji program u Srbiji, već u 04.30 časova mi poželimo " dobro jutro " uživo iz studija. Krećemo na pripreme već oko 03h – 03.30h, naravno da nije prijatno buditi se u sred noći, ali ako volite to što radite onda to prosto nije teško. Volim programe koji idu uživo , i tada najbolje funkcionišem, tako da ne bih ja to ništa menjala

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter