Izvor:
08.05.2017 u 21:21
0

OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Potez Duška Tošića nakon operacije JK raspametio sve! (foto)

Nakon operacije koja je potresla milione njenih fanova, Jelena Karleuša se posvetila svom oporavku, a njen suprug se potrudio da sve prođe kako treba.

Dok se pevačica Jelena Karleuša oporavlja od ginekološke intervencije, njen suprug Duško Tošić trudi se da ćerkicama Atini i Niki ulepša dane.

Fudbaler je objavio snimak na kojem njegove ćerkice u automobilu skandiraju ime kluba za koji on igra i kako se čini dobro se zabavljaju.

Podsetimo, Jelena Karleuša je u nedelju otpuštena iz jedne privatne klinike na Zvezdari gde joj je u petak urađena operacija odstranjivanja mioma.

Story
Foto: Instagram/duskotosic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter