Izvor:
08.05.2017 u 21:33
0

SVI SMO ČULI ZA DORIS BIZETIĆ: Evo čime se sada bavi njena sestra Anita! (foto)

Davnih osamdesetih televizijskim ekranom dominirale su sestre Barudžija. Pevale su i plesale sa poznatim pevačima, učestvovale na Evroviziji i okušale se u solo karijerama. Devedesetih smo dobili još jedan par sestara – sestre Bizetić.

Doris i Anita su se kao tinejdžerke proslavile u zabavnoj televizijskoj formi "BB show" čiji je tvorac njihov otac Boris Bizetić. U ovoj kratkoj formi prepunoj skečeva u eri kad je televizija dominirala i kad je internet bio daleka budućnost, sestre Bizetić su bile glavna atrakcija. Posle dve decenije jedna od sestara se okušala u pop vodama, i veoma je popularna u andergaund krugovima. Pričamo, o Doris Bizetić. U suštini, ne postoji razlika između sestara Bizetić. Iako Anita više nije medijski prisutna, ostala je potpuno ista kakva je bila i devedesetih.

Sestre Bizetić su definicija opiranja vremenu. Zaključale su svoj modni stil i stav prema životu u tim godinama koje mnogi žele da zaborave, i to bez ikakve namere da ga napuste.

– Nama su devedesete godine bile super – kažu sestre Bizetić.

Anita je, poput svoje poznatije sestre, ostala u fazonu u kojem je bila tinejdžerskim danima. To je najverovatnije razlog zašto nikako medijima ne želi da otkrije koje je godište.

– Na svoje tinejdžerske dane gledam sa radošću – osvrnula se kratko na svoju prošlost u razgovoru za naš portal.
Za nju bi se moglo reći da je uvek bila u senci svoje sestre i ona zaista jeste devojka iza kamere.

– Bavim se montažom muzičkih spotova i TV emisija. Taj posao radim već 22 godine uporedo sa još nekim poslovima u medijima – dodaje Anita.

Ona i dalje fura Merilin plavu izblajhanu kosu, tamne obrve, matirani bordo karmin, jakne i farke koje su bile popularne devedesetih u rok krugovima. Koliko god neki voleli da ih mrze, činjenica je da njih mnogo boli ćošak šta drugi misle o njima. Sestre Bizetić su primer kako ostati veran sebi – zauvek. Biće više nego interesantno videti ih ponovo za 20 godina kako se i dalje oblače i šminkaju u modnom stilu devedesetih.

Noizz
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter