Izvor: KURIR
14.12.2022 u 16:50
0

OVAKO JE ANA SEVIĆ IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE! Danas je voljena majka i supruga, a evo koliko se promenila za 10 godina!

Pevačica Ana Sević započela je karijeru u muzičkom takmičenju. Danas je primer za idealno majčinstvo i brak, a mnogi je vole zbog svog prirodnog izgleda.

Ana često objaljuje fotografije sa porodicom i sa pratiocima deli sve lepe trenutke iz njenog doma, a ako se može verovati objavama, ona je danas srećna i zadovoljna supruga i majka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen! 

Međutim, ono po čemu se pevačica još ističe je izgled koji je skoro identičan kao sa početka karijere.

Ana Sević
FOTO: PRINTSCREEN

Naime, društvenim mrežama kruži fotografija sa početka njene karijere, na kojoj se može primetiti da je Ana ostala dosledna prirodnom izgledu, te se čak ni boju kose nije drastrično prmenila.

Komentari ispod fotografije su se samo ređali, mnogi su primetili da godine ni nisu uticale na njen izgled.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter