Izvor: KURIR
21.06.2022 u 06:54
0

OVE DETALJE NIKO NE ZNA! Baja Mali Knindža setio se pokojnog brata

Pevač Baja Mali Knindža je iskoristio priliku da pomene svog voljenog i nedavno preminulog brata Lazu Pajčina.

– Ja kažem da je kafana majka, pošto sam maltene non stop u kafani i sa ljudima… Nigde ne možeš čuti kao u kafani, a ja sam taj koji to beleži negde u malom mozgu i sve to kada dođe kući stavi na papir. Imao sam sreću da sam pored sebe imao takvog brata kao što je pokojni Lazo Pajčion bio i koji je imao talenat za pisanje – rekao je Baja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZEZNUTA JE SITUACIJA“: Sanja Vučić prokomentarisala je skandal koji je zadesio Pavlovićevu

Ovom prilikom pojasnio je da je Lazina majka takođe pisala, te da je on sam znao da će i Lazo time da se bavi.

– On mi je rekao, da ne zna šta će posle vojske. Ja mu napišem sto naslova i kažem: ‘Evo, ovo ćeš da radiš!’ i on je napravio tako velike hitove od tih naslova – prisetio se Baja Mali Knindža.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter