Izvor: ALO
13.09.2021 u 08:02
0

OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO: Ivana Jordan zapalila društvene mreže fotkom u toplesu! (FOTO)

Ivana je dosta promenila svoj fizički izgled, a sve češće izbacuje provokativne fotke na svom Instagramu

PROČITAJTE JOŠ:UDALA SE MILICA MANDIĆ: Najbolja srpska sportistkinja stala na ludi kamen (FOTO)

Ivana se skoro fotografisala u toplesu, što je na društvenim mrežama napravilo pravu pometnju. Svi su se začudili otkud sad to, budući da je pevačica od samog početka bila jako smerna i odmerena i nije pokazivala previše.

Društvene mreže usijale su se zbog ovog Ivaninog poteza, te se komentari samo nižu.

PROČITAJTE JOŠ:OVAKVU RAŽNATOVIĆKU NISTE VIDELI: Pevačica u OPUŠTENOM izdanju iznenadila sve (FOTO)

– Lazarica na aparatima – glasi komentar jednog tviteraša, koji aludira na crkvu Lazarica, koju Ivana pominje u istoimenoj pesmi iz 2006. godine, kojom se tada takmičila na Beoviziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter