Izvor:
21.05.2017 u 01:11
0

Pod prismotrom: Đogani osuđen zbog nasilja u porodici!

Gagi Đogani, frontmen grupe "Funky G", koja je harala domaćom scenom devedesetih godina, osuđen na šest meseci, uslovno na tri godine, jer je istukao bivšu devojku Milenu Mikić i bacio joj stvari kroz prozor.

Ova presuda je za njega biti ili ne biti jer će njegovo ponašanje biti pod posebnom lupom i robija će se aktivirati ukoliko učini novo krivično delo. Gagi sada ima imperativ da kontroliše ponašanje i da u naredne tri godine bude miran kao bubica da bi izbegao zatvor.

Ukoliko sve prođe u najboljem redu, Gagi neće završiti u zatvoru. Sukob nije bio nimalo naivan. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je posle sprovedene istrage i utvrđivanja povreda koje je Đogani naneo Mileni odlučilo da protiv njega podigne optužni predlog zbog nasilja u porodici. Bivši partneri su posle sukoba izbegavali javna prepucavanja. Krili su datum suđenja ko zmija noge u želji da postupak prođe neprimetno – kaže naš sagovornik iz suda.

Sukob je izbio oko ponoći 27. maja 2016. i završio se batinama! Milena je zbog udaraca morala da potraži pomoć u Urgentnom centru.

Istovremeno, Gagi Đogani je priveden u policiju jer ga je Milena po dolasku patrole prijavila za fizički napad. Denser je posle incidenta izjavio da ga je Milena provocirala i da je zbog toga podigao ruku na nju.

Gušila me je u krevetu! Imao sam ožiljke po vratu. Mogao sam i ja nju da prijavim. Incident se dogodio kad sam joj priznao da imam novu devojku. Ona je tada poludela i napala me. Lomila je po stanu, histerisala, a ja sam se branio. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju ne bi bila živa – rekao je Gagi posle sukoba.

Gagi je pre veze sa Milenom bio tri godine u vezi i 13 godina u braku sa pevačicom Anabelom. Kada su se razveli, u javnost je isplivala istina da je pevačica trpela nasilje tokom braka. Međutim, posle silnih svađa i obračuna između Gagija i Anabelinog sadašnjeg supruga Andreja Atijasa, bivši supružnici su se pomirli i oživeli grupu „Funky G“, koja im je donela slavu i novac.

Denser se juče nije javljao na telefon niti je odgovarao na poruke kada smo pokušali da dobijemo njegov komentar na izrečenu presudu.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter