Izvor: ALO.RS
16.07.2021 u 08:10
0

PONOVO U CENTRU SKANDALA: Romanin dečko napravio haos u Vrnjačkoj Banji, skočio da bije muškarca koji se nabacivao pevačici?!

Prema rečima očevidaca, njih dvojica su žustro počeli da se raspravljaju 

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM POPLAVA U NEMAČKOJ: U ovim teškim trenucima možete da računate na prijateljsku pomoć Srbije! (FOTO)

MARKO MILJKOVIĆ PRED TUŽILAŠTVOM: Negirao sva krivična dela za koja se tereti

DR JANKOVIĆ UPOZORAVA: Biće hiljade zaraženih dnevno! Treća doza odmah

NAJVAŽNIJE TEME I AKTUELNI GOSTI! Probudite se uz „Vikend jutro“

Pop pevačica Romana Panić nastupila je na festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je zbog nje izbio haos.

Pevačicin dečko, koga dobro skriva od očiju javnosti, umalo se pobio sa muškarcem koji joj se udvarao na žurki u jednom hotelu, na koju je otišla nakon nastupa.

Romana je među poslednjima došla na zabavu, a s njom i njen partner. Međutim, kako bi zavarali trag svima koji su tom prilikom bili u restoranu, njih dvoje su odvojeno ušli u prostoriju, a nisu sedeli ni za istim stolom. Ona je sedela s Natalijom i Sanijem iz grupe „Trik FX“, a njen dečko na drugom kraju.

Muškarac kome se pevačica dopala, kako piše , pre nje je stigao na zabavu, a otkako je ušla nije skidao pogled s nje. U jednom trenutku joj je prišao i počeo da joj se udvara. Ona je bila ljubazna, ali kako joj se sve više nabacivao, bila je prinuđena da se premesti.

Sve to je posmatrao njen izabranik, koji je, iako se trudio da bude neprimetan, morao da reaguje i da tom muškarcu skrene pažnju na ponašanje. Prema rečima očevidaca, njih dvojica su žustro počeli da se raspravljaju, ali se od muzike nije čulo šta su jedan drugom izgovorili. Atmosfera je bila uzavrela, delovalo je da će doći i do tuče, jer je pevačicin dečko bio spreman na sve, ali su okupljeni gosti uspeli da ih odvoje. 

Zbog cele situacije Romana se uznemirila, pa se pokupila i sa dečkom otišla u hotel. Navalentni muškarac se pravdao da nije znao da je Panićeva tu sa dečkom, a da jeste – nikad joj ne bi prišao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter