Izvor: ALO
15.08.2022 u 13:00
0

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Pevač nije skrivao oduševljenje, pa je čak i na storiju upitao svoje pratioce da li su odrastali uz kultni crtani film.

Međutim, jednoj stvari se sigurno nije nadao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Nikola i Bojana su pre nekoliko dana potvrdili da čekaju treće dete, a sada su već njihovi obožavaoci počeli da nagađaju pol. S obzirom na to da u porodici Simpson Homer i Mardž imaju jednog sina i dve ćerke, sada svi misle da je još jedna devojčica na putu.

„Znači stiže Megi, devojčica je“ – bio je jedan od komentara ispod Nikoline fotografije, ali se pevač još nije oglasio ovim povodom.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter