Izvor: KURIR
18.07.2022 u 12:04
0

„PORUKA SVIMA KOJI SU ZAGLAVILI U BOLU!“: Nikolina Pišek vodi rat sa svekrom posle smrti muža (FOTO)

Bivša voditeljka Nikolina Pišek oglasila se sa letovanja inspirativnim porukama na društvenim mrežama.

Udovica Vidoja Ristovića sa svekrom Mišom Grofom vodi „rat“ oko nasledstva, a sada je otkrila kako se oseća preko Instagrama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

– Moja poruka svima koji su se zaglavili u boli i tuzi kao što sam bila ja. Ne bojte se, jer kad se bojite zatvorite se. A kad otvorite srce i um, ono što se vraća iz univerzuma čista je ljubav i radost. Počnete shvatati da su vaši najmiliji još uvek sa vama, nema krivice, osuda, besa, samo čista i bezuslovna ljubav, a to vam daje slobodu da nastavite dalje – napisala je Nikolina na Instagramu.

Nikolina Pišek

– Na istoku postoji tradicija poznata kao kintsukuroi. Praksa je popravljanja slomljene keramike zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima. Simboliše da stvari mogu biti lepše zbog toga što su slomljene. Pukotine nas čine jačim i boljim ljudima – dodala je Nikolina.

Nikolina Pišek

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter