Izvor:
21.06.2017 u 01:56
0

POŠTENO GA JE NASAMARILA: Pogledajte kako je Emina Jahović prevarila muža! (VIDEO)

U braku su već 9 godina, te važe za jedan od najskladnijih parova, a imaju i dva sina, Jamana i Javuza. Sada je pevačica odlučila da sa svima podeli jedan detalj, koji je mnoge iznenadio.

Emina Jahović i Mustafa Sandal zavetovali su se na večnu ljubav 2008. godine, a već godinama žive sa svojim sinovima u elitnom delu najvećeg turskog grada.

Kako često ističu da se odlično slažu, mnoge je oduševio njen snimak na Instagramu, u kom smo mogli to i da vidimo.

Naime, Emina je odlučila da nasamari supruga, pa mu je rekla da želi da uslikaju selfi, iako je sve vreme snimala video.

On se nameštao i smeškao, da bi se Emina u jednom trenutku od srca nasmejala, a nasamareni Mustafa je sramežljivo sakrio lice kad mu je rekla šta je uradila.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE!

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter