Izvor: KURIR
01.11.2022 u 16:12
0

POTUKLA SE SA SESTROM U MAJČINOM STANU: A sad zavirite u Severin intimni kutak u Zagrebu, jedan detalj je sve ODUŠEVIO (FOTO)

Hrvatska pevačica Severina Vučković retko pruža fanovima priliku da zavire u intimnu oazu njenog doma.

Severinaq Vučković
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Poslednjih meseci po medijima prvenstveno pojavljivala zbog trzavica i sukoba sa sestrom, s kojom se potukla u majčinom stanu. Međutim, pevačica sad je pevačica odlučila da otkrije kutak iz svog stana. Po svemu sudeći Seve voli Noć veštica, jer se na Instagramu pohvalila nizom storija u kojima je otkrila kako izgleda njen dom ukrašen budevama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Severinaq Vučković

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Tako se Severina pohvalila da je po celom stanu postavila izrezbarene bundeve, a fotke su otkrile i još neke detalje njezina doma. Vidi se kako ima aukustičnu gitaru u stanu, kao i maleni metalni svećnjak. Ovo su retki prizori Severinine intime, jer pjevačica inače izbegava s fanovima deliti kutke svog doma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter