Izvor:
23.10.2016 u 22:52
0

PRAVA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Novak se nije odrekao krsta (FOTO)

Mnogo se spekulisalo o tome da li je Novak Đoković zauvek skinuo sa grudi krst koji je 2009. dobio na Hilandaru, jer je poslednjih meseci nosio ametist.

Odgovor je stigao i brže nego što smo očekivali. Naravno da se Novak nije odrekao nošenja krsta. Na fotografijama iz Marbelje, vidi se da Nole ponovo nosi oko vrata krst koji je 2009. uzeo kada je bio u poseti Svetoj Gori.

Đoković je, inače, veliki vernik, sa poštovanjem se odnosi prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, čak mu je i uzor jedan od naših monaha sa Svete Gore. Nekoliko puta je čak i isticao da jedva čeka da se vrati na Hilandar.

On je u jednom od intervjua naglasio da ode u crkvu kada god za tim oseti potrebu jer tako može da se posveti sebi i tako pronalazi unutrašnji mir. A to zapravo i jeste poenta svega.

Blic.rs
Foto: Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter