Izvor:
29.11.2016 u 01:56
0

PREKINULA TIŠINU: NINA LEČIĆ prva progovorila o RAZVODU! (FOTO)

Razvod Nine Radulović i njenog 31. godinu starijeg supruga Branisalava Lečića glavna je tema, a par je sporazumno odlučio da stave tački na njihovu zajednicu. Voditeljka se oglasila po prvi put nakon rastanka od partnera i priznala da je srećna.

Voditeljka i glumac su dali saopštenje u kom su naveli da je razlog za tu odluku to što su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

Nina se oglasila prvi put nakon što je objavila da se razvodi, a po njenom osmehu može se zaključiti da je srećna i zadovoljna.

– Osmeh… zato što je lakše naego da objašnjavate šta nije u redu – napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj pozira nasmejana sa šeširom na glavi.

Kurir
Foto: Instagram/nina_lecic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter