Izvor: KURIR
24.08.2022 u 08:14
0

PRELEPA NASLEDNICA NATAŠE BEKVALAC PODELILA TRENUTKE IZ ŽIVOTA: Nemoj da se zaljubiš u mene ako ne možeš da me voliš OVAKVU! (VIDEO)

Ćerka pevačice Nataše Bekvalac Hana Ikodinović izrasla je u pravu lepoticu, a aktivna je na društvenim mrežama.

Hana je aktivna na društvenim mrežama, pa je sada na TikToku podelila interesantan video.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Ne zaljubljuj se u nju, ako ne može da je voliš ovakvu – napisala je ona uz video na kojem pokazuje kadrove iz svog života.

Hana je prvo objavila fotku iz noćnog provoda, a onda videe na kojima se razdragano smeje sa društvom. Inače, pevačica Nataša Bekvalac za domaće medije, govorila je potencijalnom dečku svoje prelepe ćerke.

– Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi – rekla je Nataša i otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:

– Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter