Izvor: index.hr
27.04.2023 u 17:24
0

PREMINUO Džeri Springer: Njegov šou bio gledaniji OD OPRE VINFRI

Voditelj je preminuo u svom domu u Čikagu.

Preminuo je Džeri Springer, jedna od najuticajnijih i najkontroverznijih osoba u istoriji televizije, javlja TMZ. Imao je 79 godina.

Voditelj je preminuo u svom domu u Čikagu. Predstavnik porodice rekao je za strane medije da je Džeriju pre nekoliko meseci dijagnostikovan rak, a stanje mu se prošle nedelje pogoršalo.

Proslavio se emisijom koju mnogi nazivaju najkontroverznijom ikad

Džeri je 27 godina vodio „The Jerry Springer Show“, koji je bio poznat po kontroverznim temama. Isprva se fokusirao na politička pitanja, a kasnije je počeo da se bavi temama o preljubima. Neretko je dolazilo do fizičkih sukoba i psovki. Zbog toga se njegov šou smatra jednim od najkontroverznijih u istoriji, ali i jednim od najgledanijih.

U emisijama su se otkrivali rezultati testova očinstva, da muž vara ženu s njenom majkom, da je suprug zapravo žena, a supruga muškarac… Gosti su se s rodbinom valjali po podu, tukli, grizli, a onda bi se umešao telohranitelj. Publika bi za to vreme glasno navijala, a emisija je jedno vreme bila gledanija i od one koju vodi Opra Vinfri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter