Izvor: Nezavisne
12.06.2020 u 20:23
0

Princ Čarls otkrio Hariju KO MU JE OTAC

Iako stranim medijima već neko vreme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Glob sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio Hariju reći kako nije njegov biološki sin.

OVO MORATE ZNATI

NAPAD NA MARIĆA! Zahar uradio neverovatnu stvar u studiju Happy TV!

JEZIVO SVEDOČENJE Trener me je silovao od 12 godine, morala sam da abortiram pre Olimpijskih igara

REČI KOJE ODZVANJAJU SRBIJOM Evo šta je Danica Grujičić rekla o kolegi Nestoroviću (FOTO)

DR NESTOROVIĆA KOD MARIĆA: Muškarci pažnja, ovo su posledice korone!

RATNA ZONA SIJETL: Vojska spremna da krene na narod! (VIDEO, GALERIJA)

Naime, kako navodi spomenuti medij, uzrok takvog Čarlsovog postupka bila je Harijeva supruga, 38-godišnja Megan Markl koja je, prema rečima izvora, izludila 71-godišnjeg princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju naterale da pozove Harija na razgovor. Za vreme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Čarls je 35-godišnjem princu otkrio kako on opšte nije njegov sin.

Takođe, prema navodima Globa, britanski je prestolonaslednik potom ispričao Hariju kako je odnos između njega i preminule princeze Dajane zahladio odmah nakon rođenja 37-godišnjeg princa Vilijama te kako je Dajana u braku bila neverna. Čarls je rekao i kako je oduvek znao da Hari nije njegov biološki sin, ali kako isto nije otkrio u javnosti jer nije želio da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko poreklo, objasnio je izvor za tabloid te dodao da 71-godišnjak nije želio otkriti Hariju ko mu je zapravo pravi otac.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

CECA OTKRILA SVE O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Pozitivna sam na KORONU

ĐOKOVIĆ: Kao igrač i kao domaćin osećam se srećno(VIDEO)

Dr KISIĆ: Novi slučajevi zaraženih javljaju se nakon proslava

RECEPT NAŠIH STARIH: DOMAĆA POGAČA, MEKANA KAO DUŠA

Inače, iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, Glob je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harija mogao biti 62-godišnji bivši britanski oficir, Džejms Hjuit, koji je aferu s princezom Dajanom imao još za vreme njenog braka s princom Čarlsom, a s 35-godišnjim princem deli i prepoznatljivu narandžastu boju kose. Međutim, u jednom od intervjua, Džejms je negirao tvrdnje da je on Harijev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Harijevog rođenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter