Izvor:
29.05.2017 u 18:55
0

RASPLET FILMSKIH RAZMERA: Ostavila ga je zbog Veljka Ražnatovića, a on smuvao ćerku folkera! (foto)

Manekenka Ana Cakić nedavno je raskinula vezu sa Lukom Lemićem i vratila se svom bivšem dečku, sinu folk zvezde Svetlane Ražnatović.

Naime, Ana je na poziv Anastasije Ražnatović došla na njen rođendan, i te večeri odlučila da se pomiri sa Veljkom Ražnatovićem, uprkos tome što je u tom trenutku bila u vezi sa Lukom.

– Ana je započela vezu sa Lukom samo kako bi se osvetila Veljku, nakon što ju je ostavio. Svakodnevno se slikala sa njim i objavljivala fotke na Instagramu, kako bi Cecinog sina napravila ljubomornim. Ipak, kada je videla da to ne pije vodu, rešila je da spusti loptu i pojavi se na Anastasijinom rođendanu, koja joj je inače jako dobra prijateljica ostala nakon raskida sa Veljkom – otkriva izvor blizak manekenki.

– Kada se pojavila na Anastasijinom rođendanu, između nje i Veljka su ponovo "sevnule varnice" i njih dvoje su rešili da se pomire. Zanimljivo je da je ona u trom trenutku i dalje bila sa Lukom. Kada je to čuo njen tadašnji dečko, on je potpuno poludeo i rešio da joj vrati istom merom. Već nekoliko dana kasnije, započeo je vezu sa ćerkom folk pevača, Milana Topalovića Topalka, Helenom – kaže izvor.

Puls
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter