Izvor:
07.03.2017 u 15:48
0

RAT SE NASTAVLJA: Milica Dabović putuje u Pariz po dokaze protiv Simona Šiklića!

Proslavljena košarkašica Milica Dabović za dva dana će otputovati za Pariz kako bi prikupila dokaze protiv bivšeg dečka Simona Šiklića kog je optužila da je prebio i pokrao.

Kako bi prikupila dokaze koji su joj potrebni za suđenje, Milica je rešila da otputuje u Francusku po dokaze protiv Simona.

Milica tvrdi da joj je Simon uzeo kreditnu karticu i da je nemilosrdno trošio njen novac tokom veze, ali i nakon što su raskinuli. Više puta mu je tražila da joj vrati novac i karticu, međutim on je uporno odbijao. Na kraju je morala da blokira karticu kako joj ne bi potrošio i zadnji evro. Od 50.000 evra ostalo joj je samo 12.000-13.000 evra – kaže izvor blizak Milici.

Milica je, kako navode izvori, već zakazala sastanak sa svojim bankama u matičnoj francuskoj banci.

Neće se dugo zadržati u Parizu. Možda dan ili dva. Ide samo da uzme sve neohodne izvode koje će njena advokatica Zora Dobračin predati tužiocu. Nije mi jasno šta će ona time dokazati s obzirom na to da mu je sama dala karticu, ali advokati bolje znaju – prenosi sagovornica.

Milica nije želela mnogo da govori na ovu temu:

Zbog istrage ne želim da dajem nikakve izjave. Za sve što vas zanima zovite moju advokaticu. Jedino što mogu da potvrdim je da je tačno da putujem u Pariz rekla je Milica.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter